Nanja Bakker

Nanja Bakker

Een swingend (pop) liedje, een nummer van Einaudie of prachtig verstilde Ierse melodie leren spelen?

Direct vanaf het allereerste les kun je al een melodie spelen die prachtig klinkt. De harp is voor zowel jong als oud een toegankelijk instrument waarom je heel veel muziekstijlen kunt spelen. Zoals bijvoorbeeld klassiek, Zuid-Amerikaans, Keltisch, pop of filmmuziek. We mixen er in de les vrolijk op los, al is er veel ruimte voor muzikale voorkeur.

Nanja geeft zowel les op de Keltische harp, elektrische harp als op de concert/pedaalharp. Je kunt vanaf een jaar of 6 starten, maar volwassen starters zijn ook welkom. In de les is er aandacht voor een degelijk techniek, ontspannen speelhouding, zowel noten leren lezen als spelen op gehoor, arrangeren, samenspel en voor wie dat wil improviseren en het kunnen spelen van akkoorden.

In de proefles kun je met Nanja kennismaken, leer je je eerste melodie spelen en krijg je informatie over het huur(kopen) van een harp.

Samenspel

Plezier in het muziek maken staat voorop. Daarom kun je gedurende het jaar meedoen aan activiteiten zoals workshops, leerlingenconcerten en ensembleprojecten. Speciaal voor de volwassenen is er een de huiskamersessie en een maandelijks ensemble, open voor alle niveau’s.

Impressie van ‘Flidias met 50 harpen

Specialisatie Keltische folk

Nanja is één van de weinigen zowel geschoold in klassieke harp als de Keltische folkharp. Naast een reguliere les kun je daarom ook kiezen voor het spelen van Iers/Schotse en Bretonse folk, waarbij je de melodieën vooral op gehoor leert. Je leert zelf je melodieën mooi te begeleiden evenals het sessie-spelen.

Lesdag:

Maandag middag/avond – Wageningen, Generaal Foulkesweg 42a
Donderdag middag/avond – Bennekom, Commandeursweg

Tarieven

Gratis proefles.
Meer informatie over lesvorm, tarieven en voorwaarden op:
www.nanjabakker.com/harples

Contact

harppraktijk@gmail.com
Tel. 06-24708201
www.nanjabakker.com/harples